Εμπειρία

Η πολύχρονη παρουσία μας στο χώρο των ασφαλίσεων επιβεβαιώνει την εμπειρία μας στον τομέα αυτό.

Ασφάλεια

Παρέχουμε ασφάλεια στον πελάτη και εγγυόμαστε πως θα είμαστε δίπλα του σε κάθε ανάγκη.

Εμπιστοσύνη

Μια σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη είναι απαραίτητη!

Επαγγελματισμός

Οι σχέσεις μας με τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας αποδεικνύουν τον επαγγελματισμό μας.

Λίγα λόγια για εμάς

Ο στόχος μας είναι να εξυπηρετήσουμε και να εκπροσωπήσουμε τα συμφέροντα των πελατών μας ώστε να νιώθουν ήσυχοι σε οποιαδήποτε ατυχία αντιμετωπίσουν. Η μεγαλύτερη παροχή και καινοτομία που προσφέρει το γραφείο μας είναι η μελέτη και η έρευνα αγοράς, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Με την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας εντοπίζουμε επακριβώς τους ασφαλιστικούς κινδύνους που χρήζουν καλύψεως. Η εταιρία μας εξειδικεύεται στην αναζήτηση της πλέον συμφέρουσας προσφοράς, την τοποθέτηση του κινδύνου σε αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες, στη διαχείριση των αποζημιώσεων και βέβαια στην παρακολούθηση και τον χειρισμό των ανανεώσεων με τον διαρκή επανέλεγχο της αγοράς.

Εστιάζουμε στον πελάτη και στις ανάγκες του

Ό,τι και να συμβεί, είστε εξασφαλισμένοι.

Συχνές ερωτήσεις

Τι κάνω όταν έχω τροχαίο ατύχημα;

Καλούμε τη ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ, το τηλέφωνο της οποίας βρίσκεται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό μας.

Έχω υποχρέωση από το Νόμο να συνάψω ασφάλιση για το αυτοκίνητό μου;

Σύμφωνα με το Νόμο έχετε, πράγματι, υποχρέωση να συνάψετε ασφάλιση για την κάλυψη της “αστικής ευθύνης” σας έναντι τρίτων από ατύχημα που μπορεί να προκαλέσει το αυτοκίνητό σας.

Θα πρέπει, όμως, να γνωρίζετε ότι υπάρχουν και άλλες ασφαλίσεις (προαιρετικές ασφαλίσεις), πλην της υποχρεωτικής από το νόμο ασφάλισης αστικής ευθύνης από ατύχημα αυτοκινήτου, που στοχεύουν στην κατά το δυνατόν πληρέστερη δική σας κάλυψη και του αυτοκινήτου σας.

Τι εννοούμε με τον όρο "Aστική ευθύνη";

Αστική Ευθύνη είναι η υποχρέωση που έχει κάθε άτομο να αποκαταστήσει τη ζημιά που προκάλεσε σε τρίτους, παράνομα και υπαίτια.

Τι περιλαμβάνει η Ασφάλιση επιχειρηματικών κινδύνων;

Περιλαμβάνει κατά βάση κάλυψη των περιουσιακών στοιχείων έναντι Πυρός & λοιπών κατονομαζόμενων κινδύνων και σε μερικές περιπτώσεις με την επέκταση Απώλειας εσόδων/ κερδών. Οι σύγχρονες εξελίξεις όμως επιβάλλουν την ανάγκη για ασφαλιστική κάλυψη και των ευθυνών που συνδέονται με τη φύση της επιχείρησης και τη δραστηριότητά της.

Είναι υποχρεωτική η ασφάλιση σκαφών αναψυχής;

Σύμφωνα με το νόμο 2743/1999 η ασφάλιση της αστικής ευθύνης σκαφών είναι υποχρεωτική και ισχύει για ιδιωτικά και επαγγελματικά σκάφη αναψυχής, μηχανοκίνητα και μη.

Τελευταία νέα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Όποια ερώτηση ή απορία έχετε σχετικά με τα προγράμματα μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τηλέφωνο:
2721 062173
Διεύθυνση:
Ξενοφώντος 4, Καλαμάτα
Φαξ:
2721 062174